Brødrene Dahl tilbyder i samarbejde med Resurs Bank attraktive finansieringsmuligheder til dine energiløsninger. Du kan søge om gratis finansieringstilsagn her og nu, så du kan finde den løsning som passer dig bedst.

Sådan gør du:

 1. Beregn din månedlige ydelse via beregnerne nederst på siden
 2. Ønsker du lånet, vælger du ”kontakt mig” – og Resurs Bank tager fat i dig omkring lånet.
 3. Resurs Bank vender retur med dit lån, og du er klar til at gå i gang med projektet.

Hvad kan du låne til?

Du bestemmer selv, hvilke forbedringer du ønsker at låne til.

 • Du kan f.eks. vælge at udskifte dit oliefyr med en mere energirigtig løsning, såsom et pillefyr eller en varmepumpe og låne til energiforbedringen. Som oftest vil din besparelse på varmeregningen være fuldt ud tilstrækkelig til at finansiere lånet.
 • Du kan også vælge at lave energiforbedringer i forbindelse med andre renoveringer (fx et nyt badeværelse) - og låne til hele projektet.

 Vælg mellem Rentefrit lån op til 60.000 kroner eller et Energi- og Boliglån op til 350.000,- med en rente på 3,66 %.

Det skal du vide om lånene

 • Ingen udgifter til evt. tinglysningsafgifter
 • Ingen krav om friværdi eller pant i ejendom, dog er der krav om årsopgørelse og lønsedler ved lån over 60.000 kr.
 • Du må ikke være registreret i RKI/debitorregisteret

Beregner

* Lån eksempelvis 40.000 kr. i 60 mdr. for 739 kr./md., ÅOP 4,2 %. Debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 2.000 kr. Adm. gebyr 35 kr./md. BS gebyr 4 kr./md. Total sum af ydelser 44.340 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank. Ved beregning er det forudsat, at lånet er optaget inden d. 15. i en given måned. Såfremt lånet optages en anden dag en d. 15. i en måned, kan tallene afvige i mindre grad fra de tilsvarende tal på låneberegneren

Lån op til 350.000 kr. – til kun 3,66 % i rente

Har du brug for et større lån, til f.eks. luft/vand varmepumpe eller solvarme? Så er et Energi -og Boliglån en attraktiv finansieringsmulighed.

Med et Energi- og boliglån får du følgende fordele:

 • Du skal ikke stille sikkerhed
 • Rente til kun 3,66 %
 • Op til 15 års løbetid
 • Du kan altid indfri lånet uden meromkostninger

Lån eksempelvis 150.000 kr. til kun 1.589 kr. pr./md.

Beregn din månedlige ydelse med et givet beløb via låneberegneren.

Beregner

* Lån eksempelvis 150.000 kr. i 120 mdr. for 1.589 kr./md., ÅOP 5,1 %. Variabel debitorrente 3,66 %. Oprettelsesgebyr 6.000 kr. Adm. gebyr 35 kr./md. BS gebyr 4 kr./md. Total sum af ydelser 190.680 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank. Ved beregning er det forudsat, at lånet er optaget ca. inden d. 15. i en given måned og at renten er den angivne. Såfremt lånet påtages en anden dag end ca. d. 15. i en måned eller såfremt renten ændres efter beregningens foretagelse, kan tallene afvige i mindre grad fra de tilsvarende tal på låneaftalen